備戰記協盃 夏體硬開操!



DLLMsports_14121601

【體路專訊】夏體硬專欄足足停左幾個月,呢幾個月,香港都有唔少風波出現,唏,風波呢家野我都見慣見熟,就好似我同富足主之間既權鬥,根本一秒都未停過。

有留意國內政局既朋友都應該知道,呢期揸fit人雷厲風行係咁打貪打到d貪官現形見血,一時又話要打大老虎,一時又話要慢慢引隻大老虎出黎,劇情絕對係上得HKTV;而有留意開我地夏體硬呢隊波既朋友,都會知道我地隊波裡面都有一隻大老虎,至於係邊個我就唔想開名,免得富足主唔高興。

呢隻大老虎既佳作實在係罄竹難書,我都唔想一一列舉出黎,不過近期有樣野真係唔講唔得既就係,大老虎居然私底下同隊友講,話我食放題食得多食到個人都懵左,無能力落場亦無能力再帶領隊波去踢一年一度既記協盃。

眾所 _ 知,小弟係一個極之喜歡食放題既人,喜歡既程度甚至係冒住俾大老虎笑到面黃既風險開個「放題王」專頁黎談論坊間放題,而我亦好明白狂食放題係會將自己推向中年危機,所以呢兩個月狂操 #NTC之外,我亦特登搵左以嚴厲著稱既港甲球隊橫濱FC教練李志堅,為我地設計專業訓練課程,呢日就拉隊去左麥花臣開操,堅sir收操後更大讚小弟體能fit之餘,技術同意識更加係世界級。

DLLMsports_14121602

而大老虎今日亦都理所當然地無現身,部份球員亦都借故缺席今課操練,有傳聞佢地已經向大老虎投誠,所以我決定繼續狂操備戰之餘,亦會慢慢清除隊內大老虎勢力,暫時行動代號係「今晚打老虎」。

DLLMsports_14121603

呢個星期六係我地第一場記協盃分組賽,朝早11點跑馬地草地足球場,小弟已經依靠關係同足總溝通過,賽事將會不收門票免費入場,歡迎大家到場打氣!

國足主

logo-dlm-small

image_pdfimage_print
Share via
Copy link
Powered by Social Snap