【體路專欄】上星期夏體硬踢o左今季記協盃最後一場分組賽,結果以6比0贏o左娛力,4戰全勝以A組首名出線8強,5月10日會同C組次名爭4強席位。

hartiend-4

今屆我o地4場分組賽,總共入o左20球,不失1球,成績同上屆一樣,唔同o既係,上屆分組只有4隊,今屆有5隊。

hartiend-3

由於賽前已經篤定晉級,所以o係最後一場分組賽,我o地偉大o既國足主又作出驚人之舉,就係以守開龍o既山林虎串演左閘,反而自己走去守龍,結果上半場踢到成隊曼X咁,差o的以為心口贊助轉左太興。好在佢都知衰,下半場立即撥亂反正,執番正個陣,最後先可以順利贏波。

hartiend-2

今次故事亦都教訓o左大家,自己唔係擅長o個個位,就唔好咁大想頭,尤其係出線之後已經係淘汰賽,唔可以再輕敵。

hartiend-1

講到呢到,要借少少位恭喜我o地創會成員馬菲爾,o岩o岩勇奪香港報業公會o既攝影獎,o係體記春茗當日更加連中三元,成為新一代獎聖,只可惜o係壓軸抽獎輸o左畀一位前行家。不過唔緊要,係你o既始終係你,若果唔係你o既,就算畀你抽中都會有大把手尾跟,建議呢位仁兄搵定律師都得喇。

hartiend-5

富足主
logo-dlm-small

Comments