PastedGraphic-1

剛完成了奧運後第一個大比賽,ISAF World cup Miami ,總成續排第四。有點可惜差少少就能踏進前三名,但正面點來想也算是2013年一個不錯的開始吧!

2013年的第一個比賽,在Miami 呢個陽光與海灘嘅地方特別興奮, 近年都去過好多唔同國家和地方比賽, 但Miami都係第一次黎。雖然我地係黎比賽,但空閒時間我地都會四圍觀光一下,效鬆一下,等我分享一下在Miami去過的地方!
America Airline Arena – Miami Heat 主場
photo 1
雖然我對籃球興趣不大,但一場黎到美國一定要睇下NBA感受下現場氣氛!只可以講一句…佢地入樽好似舉手一樣…好輕鬆。
有現場觀眾的運動真的氣氛好很多…比我地喺大海中心比賽…感覺差很遠…
Miami South Beach
photo 3
出名的Miami South beach,雖然好可惜我地比賽唔係呢個沙灘,但放假一定要黎睇一睇!陽光,海灘,美女。難怪咁多人會選擇黎呢到旅遊度假,因為呢個真係一個好地方!Miami呢個地方其實真係值得一黎,但一諗起差不多要坐20小時飛機就…um…
聽日我地就會出發去巴西準備2013年世界錦標賽,希望大家會繼續持我地香港滑浪風帆隊!更加希望我地可以為大家黎好消息!
香港滑浪風帆代表
梁灝雋
2013年2月3日

Comments